Pages

Selasa, 24 Julai 2012

Tidur Selepas Sahur


assalamualaikum selamat malam saya cik eddy nak wat 1 post pendek kat lcp ni :D eh bukan nak wat la nak taip la xD okeyhhh post saya bertajuk tidur selepas subuh atau tidur selepas sahur di bulan pose ni :D korang jenis ni jugak ke? kalau ye pon ngaku jelah :p okok persoalannya best ke tido lepas subuh? O.o xcukup2 lagi ke tdo dari kol 10malam ? hehe agak2 je korunk tdo kol 10malam ntah2 kol 12malam xtaw hehe pandai2 je aq ni,,okeyhh berbalik tajuk kite tido lepas subuh,tdo lepas sahur ni best kot xtaw r aq x penah tdo haha beberapa malam ni sibuk wat web blog pening pale hehe,,biarla korunk xtnya pon haha xD okeyhh ni antara artis yg tdo lepas sahur heh sempat screenshot :p

okeyhh tu saje yang aq nak tulis hehe sekian :D

0 Kritikan:

Catat Ulasan