Pages

Rabu, 28 September 2011

Biar Betol.......Aku Dah Dapat


Cara Mendapatkan dan Menambah Traffic blog hingga Jutaan Pengunjung 


Mesti ramai yang nak tau....sanggup ke kalian semua membaca cara dan kaedahnye? Kalau nak aku leh ajarkan....percaya atau tidak terpulang....tapi buktinye ternyata tidak mensia-siakan...
aku percaye aku buat....

Salah satu cara untuk meningkatkan trafik /pengunjung blog, adalah dengan menggunakan layanan traffic exchange fwebtraffic. Situs ini menyediakan latyanan tukar trafik / pengunjung secara gratis.

Kali Ini LUAHAN CADANGAN PENDAPAT (LCP) akan Memberikan tutorial mudah kepada KALIAN SEMUA


Cara kerja fwebtraffic sangat sederhana, iaitu untuk menjadi member maka kita harus mengklick 6 link , setelah membuka keenam link tersebut akan muncul kode yang akan digunakan untuk mengisi code pada borang pendaftaran, setelah ke enam code tersebut terisi maka anda dikehendaki memasukkan data website /blog sendiri yang akan digunakan untuk mengikuti program traffic exchange tersebut.


Contoh:
Klik setiap link yang ada seperti di gambar berikut :



Setelah klik setiap link akan muncul kode di bagaian atas halaman (frame)
Anda akan memperoleh 6 kode unik setiap membuka halaman dari ke enam link di atas
:



Masukkan 6 code tersebut ke kotak ad code (code for ad#.. ), lihat gambar di bawah



Seterusnya masukkan data blog anda, kemudian click buttonl submit.



Dalam sistem ini terdapat 6 aras level, jika berjaya mendapatkan downline penuh 6 aras level ini  maka berpeluang mendapatkan trafik jutaan ke blog anda (karena setiap downline harus membuka web anda sebelum menjadi member.

Setelah mendaftar jadi member, maka akan mendapatkan link referal, tugas anda selanjutnya adalah menyebarkan link tersebut di blog atau mana-mana laman sosial, agar cepat mendapatkan downline, semakin banyak downline maka akan semakin banyak trafik yang diperoleh, dari downline yang klik link blog anda.
Jika anda berminat mengikuti program ini boleh daftar disini

Di sini saya menunjukkan buktinye....terima kasih fwebtraffic kerana memberikan traffic yang sebegini CHANTEQ



Gambar ni dari nuffnang yang unik sahaja....kalau ambil dari blogger dah beratus yang masuk....untung tak....masyuk jugak...

9 Kritikan:

nice tips bro .. teruskan usaha .. btw, jemput singgah sini jugak okay .. =)

Personal : Awak Yang Terbaik Pernah Saya Jumpa !

jgn ckp nice je....followe sekali bro....haha..thanx

best..best...nak try....dah jd follower blog ni...jom singgah blog saya plak ek..

Kena sabar larh ye....
slow2.....

wahhh... bagus ni perkongsiannya!! tq ye :)

"We are facing some technical problems.
Please try again later
We Fwebtraffic administrators apologise for the inconvenience."..xdpt plak nk masuk..

dasyat traffic blog ni ... nak kena guna gak la tip pampers ni

uih banyaknya varience dia kalau pakai ni..macam nak try..hmmm thanx :)

Catat Ulasan